Τηλεφωvήστε μας στο 210 93 100 55, 694 83 67 701

Η TECHXPERIENCE IKE είναι μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής. Πρόσφατα εγκαινίασε το πρώτο της υπερσύγχρονο κατάστημα στο οποίο διατίθενται προϊόντα και υπηρεσίες ικανά να προσφέρουν αποτελεσματικές, άμεσες και πρακτικές τεχνολογικές λύσεις.

Η TECHXPERIENCE ιδρύθηκε το 2005 προσφέροντας υπηρεσίες hardware και software. Στη συνέχεια, εμπλουτίζοντας το δυναμικό και την τεχνογνωσία της άρχισε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης σε μεγάλες εταιρείες αλλά και σε ιδιώτες.

Σήμερα, η TECHXPERIENCE σας υποδέχεται πλήρως ανανεωμένη με πολλά, υπερσύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες στο κατάστημά της στη Νέα Σμύρνη, έτοιμη να σας εντάξει σε όλες τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας.

Από τους άριστα ανακατασκευασμένους αλλά και τους ολοκαίνουριους υπολογιστές της, μέχρι την παροχή άψογου service στους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες της, η TECHXPERIENCE παρέχει μία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Κύριος στόχος της είναι το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της. Πιο αναλυτικά, βρίσκεται κοντά σας από την έρευνα αγοράς υπολογιστή, περιφερειακών συσκευών μέχρι την αναβάθμιση και το service τους. Επίσης, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις όπως μελέτη και εγκατάσταση δικτύων, καθώς και δημιουργία software. Εξετάζει ανά περίπτωση τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή οικιακού πελάτη και με γνώμονα την αύξηση της παραγωγικότητας, τη μείωση του κόστους και την ικανοποίηση των αναγκών σας, σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.