Τηλεφωvήστε μας στο 210 93 100 55, 694 83 67 701

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

REFURBISHED ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Είναι προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών
Η έννοια refurbish αναφέρεται σε ανακατασκευασμένους υπολογιστές οι οποίοι είναι επώνυμοι υπολογιστές που έχουν κατασκευαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ανθεκτικοί στη βαριά εργασία, έχουν υποστεί μία ελαφριά μεταχείριση και έχουν επιστρέψει στο σημείο αγοράς τους. Αυτοί οι υπολογιστές είτε προέρχονται από εταιρίες οι οποίες αναβαθμίζουν ή ανακαινίζουν τον εξοπλισμό τους, είτε είναι εκθεσιακά κομμάτια και επιστρέφονται.

Τεχνικά ελεγμένα σε άριστη κατάσταση
Με τον όρο refurbished, εννοούμε προϊόντα τα οποία έχουν περάσει από διαδικασία ανακατασκευής από εξουσιοδοτημένους refurbishers, κατά την οποία έχουν αντικατασταθεί όλα τα τυχόν ελαττωματικά μέρη καθώς και έχουν ξαναβαφτεί.

Προϊόντα που καλύπτουν όλες τις επαγγελματικές σας απαιτήσεις στις καλύτερες τιμές
Συνήθως οι refurbished υπολογιστές είναι μηχανήματα βαριάς επαγγελματικής χρήσης και επομένως μεγαλύτερης σταθερότητας και αντοχής. Σε refurbished υπολογιστή μπορείς να βρεις και τεχνολογίες που τις χρειάζεσαι αλλά δεν υπάρχουν σε κάποιον καινούργιο υπολογιστή, όπως πχ σειριακή θύρα. Τα refurbished προϊόντα είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά υπολογιστών και περιφερειακών συσκευών σήμερα, καθώς συνδυάζουν την άριστη ποιότητα με την εξαιρετικά προνομιακή τιμή ( – 40% από την αγορά ενός καινούριου μηχανήματος) και διαθέτουν εγγύηση 1 έτους.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Για όσους επιθυμούν ολοκαίνουριους υπολογιστές ή περιφερειακά συστήματα, η TECHXPERIENCE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς και σας προσφέρει επώνυμα μηχανήματα στις καλύτερες δυνατές τιμές, πάντα με βάση τις ατομικές σας ανάγκες.